Gjorde som Seppo.

Hade brorsonen på besök i helgen och plockade fram de gamla glasfibermetspön jag använt i unga år. Vi åkte ner två kvällar och fiskade ett par timmar varje kväll. Riktigt avkopplande med mete så här fina sommarkvällar i juni. Fisket var lite trögt i början första kvällen , men med lite mäsk så släppte det. Vi fick mört , brax , sutare , ruda och två såna här runt 4-5hg.
Mete
Andra kvällen var det mycket bättre drag på metet. Kristoffer tyckte det var riktigt skoj att drilla sutare och granna rudor över kilot. Det är bra drag i grejerna med toppknutet på den storleken av sutare och ruda. Vi hade ett par som vi inte lyckades få upp , skulle varit intressant att fått se storleken på dem!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Gjorde som Seppo.

  1. Sportfiskaren skriver:

    Hej! Vart fiskade ni någonstans? Vad heter vattnet? Är lite nyfiken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.