Nu är vi på gång till helgen!

Vid lunch idag lotsade jag Tobbe med grusflaket på plats. Nu är det bara att kavla upp och hugga i med skyffeln till helgen. Tyvärr ser det inte ut att bli någon grusning 24-25 september. Det växer vall som förra året, och vi kan inte köra i vallen. Vi får se vad som händer längre fram? Är det någon som vill hjälpa till eller kolla vad vi gör är ni välkomna till helgen? Vi håller till på vägen som går ner vid Gårdby skola, och förbi byn Åby. Därefter står ett blått lastväxlar flak på vänster sida och en container på höger sida. Finns en liten ficka på höger sida att ställa bilen i precis innan ni kommer fram. Ingen parkering på vallen mitt emot, endast på traktorvägen mot höger stenmur. Välkomna!

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *