Hempula plånboken “Cleo`s”

Började med en prototyp som jag hade med mig i fickan under mina fiskepass i ett år. Under året som gick fick jag lite ideér hur “Cleo`s” skulle kunna se ut. Givetvis så kan man bygga vidare på den senaste versionen vilket jag oxå redan gjort.(återkommer). Tror min lilla skiss kan hjälpa dig väl men kortfattat så klipp till en tygbit med måtten 18X32 cm. Använd kraftigare tyg än jeanstyg för jeans är faktiskt lite för tunt. Tyget jag använt till min prototyp är perfekt. 2 Sy på kantband på en av kortsidorna. Denna ska vikas upp 9cm för det är nu här du syr fickor plus båda sidor. Det blir sex stycken fickor som klarar av Tobys upp till 18 gram utan problem. Givetvis kan du även ha spinnare/kustvobbler om du vill. 3 Nu syr du kantband på båda långsidor plus övre kortsidan (symaskin om du har en). När detta är klart syr du fast knappen och gummibandet. Knappen sitter från sidan 2cm och från övre kortsida 6cm (nål och tråd). Limmar på en tygbit på insidan för att dölja sömmen (karlssons klister).

Lycka till / Seppo

Min prototyp
Du behöver måttband, kantband 1,5cm, kraftigare tyg än jeans med måtten18X32 cm, sax, symaskin om du äger en, nål och tråd, gummiband/snöre, lite lim, blyertspenna och en knapp.
Syr kantband och fickor
Färdigsydda fickor och efter detta syr jag kantband på båda långsidor och den övre kortsidan
Syr på knapp och gummiband/snöre (20cm lång)
Skiss
Här är “Cleo`s” laddad o klar för en fisketur
Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.