Plånboken “Cleo`s!

Varje säsong när man plockar fram draglådan så är favoritdragen skavda och smårostiga (mina är det i alla fall). Tycker det känns en smula trist att se högen med fina drag ligga huller om buller i lådan. Inget fel i det dessutom så tror jag fisken struntar fullständigt i det men för min egen skull så vill jag i alla fall ha blanka fina drag. Gjorde en prototyp förra året som jag testat och nu så, så har jag sytt ihop en plånbok för mina skeddrag som jag kallar för “Cleo`s. Inga skavsår längre det är ett om är säkert. Fungerar även utmärkt för spinnare. Fullständig tillverknings beskrivning kommer mot slutet av denna vecka.

/Seppo

Plånboken “Cleo`s” öppen
Plånboken “Cleo`s” försluten
Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.