På mete med en fyraåring!

Tidigt på morgonkvisten så gjorde jag och Aveline oss klara för några timmars metepass. Goa mackor och varm choklad låg på menyn idag. Nu var ju vindarna kraftigt ost, sydost så jag valde västra sidan för att få lite lugnare vindar kring oss. När man har en fyraåring med sig på fiske så gäller det att tänka till så att det blir så trivsamt som möjligt och framför allt att man får fisk. Nu valde jag förvisso kanske inte det bästa med att försöka meta havsöring men vad fanken det finns ju en massa annat man kan göra under tiden man väntar på att det ska hända något. Väl framme så agnade Aveline och jag på våra fyra bottenmetespön med mask och maggot. Tror knappt gick en kvart så klev första öringen på och började slita och rycka på spöt men ack den klev av. En timme senare så klev nästa på och samma visa igen men vad gjorde det för vi byggde sandslott, kastade snäckskal upp i luften och hittade en massa fina stenar som bara måste följa med hem. Vi hade en mycket trivsam förmiddag Aveline och och jag. Chokladen och mackorna smakade utsökt trots vädret.

Hittade en hel hög med snäckskal

Fisketur med Aveline 039 copy

 

Som får sig en redig flygtur..

Fisketur med Aveline 041 copy

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.