Havsöringsträff 2014 avgjord.

Årets vinnare blev en repris på förra året , vi gratulerar Alexander Marelius till ännu en inteckning på Jan Nilssons konstverk! Första gången som någon försvarar sin titel både vad gäller träffen och cupen! Havsöringen vägde 2775gram fördelat på 62.5cm , som blev enda invägda efter två dagars fiske. Detta på 45 deltagares svingande på kusten.
Havsöringsträff 2014
Lagtävlingen vanns då också av Team Aha , Alexander och Hasse Hehner.
Då det inte gick ut något andrapris så vann fiskevården på Öland ytterliggare 1500kr förutom överskottet på tävlingen!
Havsöringsträff 2014
Helgens fiske kan tyckas klent , men mycket returer och ett flertal grova följen och några tappade. De flesta jag pratat med har varit i kontakt med havsöring. Nu gjorde ju inte vindarna fisket mycket lättare , utan den sämsta vinden är ju den som ligger för länge. Hård ostlig sen i onsdags gjorde östra sidan ofiskbar och i sundet blev det lite för lite rörelse samt alldeles för klart vatten. Därav mycket småfisk och skyggare grövre havsöring. Roligt att notera är att drogs två torskar från land under helgen , många år sen det hänt!!
Mycket bra uppslutning vid invägningen på Bo Pensionat i år! Vi hade ett stort lotteri så de flesta gick hem med två vinster (tröstpriser?). Vi får tacka Klaus för en bra genomförd helg på Bo Pensionat , med ljugarmiddag med föredrag på lördagen. Och den goda gulaschen som serverades till prisutdelningen. Det skulle vara roligt om fler kom på ljugarmiddagen på lördagen , då det blir mycket fiskehistorer och bra tips om havsöringsfiske som utbyts!! Vi får passa på och tacka alla årets sponsorer och deltagare som gör att vi kan genomföra tävlingarna på Öland! Skitfiske och välkomna till vårens Havsöringscup!! Datum på den kommer i veckan och anmälan öppnas samtidigt till Havsöringcup 2015!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Havsöringsträff 2014 avgjord.

 1. Fredrik Arnerby skriver:

  Grattis Alexander!!
  Jag får hoppas på cupen i maj sen! Det var svårt att följa tävlingen på distans någon jag saknade.

 2. Andreas skriver:

  Ja det är bara att lyfta på hatten, Grattis team Aha. TmÖ kunde likaväl fiskat utan krok, så trögt var det. Men vi bryter ihop och kommer igen.

 3. laxxe skriver:

  stort grattis, strongt att ta 2 inteckningar på raken helst med tanke på det tröga fisket som rådde. vi andra kommer att försöka rycka upp oss till nästa höst, vi har ett helt år på oss att öva. grann fisk förresten.
  / Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.