HAVSÖRINGTRÄFFEN

Nu börjar det att dra i hop sig inför tävlingen, sista priserna är fixade. Återstår att plocka i hop fiskeutrustningen. Helgens väder verkar ganska bra trots ost-sydostvindar, ett fint gråväder gör att fisken vågar sig nära land. Tänk bara på att fiska av vattnet närmast land, väldigt lätt att lägga linan över fisken.  Bilden visar 1:a pris i flugklassen 10 st välbundna och högaktuella flugor för ölandskusten bundna av Magnus Karlsson på troutflies.se, vi tackar för sponsringen.

Skitfiske på er alla i helgen/Lasse

SAMSUNG

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.