Nu är det dags att börja planera in er helgträning!

Söndagen den 6:e september börjar vi med att grusa i Penåsabäcken. Den 19:e och 20:e kör vi etapp tre i Åbybäcken. Detta året kör vi nedre delen mot mynningen, precis nedströms etapp ett(2018). Vi avslutar med nedersta delen mot mynningen i Strömmen, söndagen den 4:e oktober. Detta är planeringen, sen får vi se om den håller? Det är små lass i det första och sista projektet, tyngdpunkten ligger på Åbybäcken. Skriv gärna en kommentar om ni kan och vill hjälpa till med fiskevården på Öland. Penåsabäcken kommer finansieras av Jan i Norrbys minnesgåvor. Strömmen kommer pengarna från vår gamle revisor Mats Sunds gåvor. Vi hoppas på bra uppslutning så det går smidigt i år igen! Välkomna hälsar styrelsen!

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu är det dags att börja planera in er helgträning!

 1. Johan Öistämö skriver:

  Ja då kan jag om jag inte måste jobba absolut. Så denna helgen behöver ni inte hjälp då? Skriv närmare var vi träffas 19-20 september

 2. Johan Öistämö skriver:

  Hej!
  Jag kan hjälpa till. Var träffas man i så fall? Vid Penåsabäcken, och i så fall var?
  Skriv gärna och berätta lite närmare om viken sträcka man ska grusa, utrustning man skall ta med osv! Har erfarenhet att att lägga i lekgrus från bräkneån så helt grön är jag inte.
  Mvh/ Johan

  • Lars Karlsson skriver:

   Hej Johan, du är välkommen. Nu har vi ganska stor tur i Penåsa med transport och sträckan vi lägger gruset i så vi klarar det på några få. Om två veckor 19-20 september behöver vi mer arbetskraft så bra om du kan den helgen, misstänker att det blir mer handkraft som behövs då. Självklart är du välkommen även på söndag, samlingsplats är söder om bäcken. Man kör ner vid idrottsplatsen i södra änden av Hulterstad. Alla redskap har vi, stövlar,handskar och mat/dryck får var och en fixa själv.

   • Johan Öistämö skriver:

    Hej Lasse. Jaha, ni hade folk så det behövs ingen hjälp i morgon? Om 2 veckor kan jag absolut hjälpa till. Skriv bara var vi ska träffas och vad man eventuellt ska ta med.
    Mvh/ Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *