Havsöring

Igår eftermiddag åkte Niclas och jag norrut för att se om havsöringarna var på hugget. Niclas och Magnus hade haft mycket fisk inne på ett ställe i förrgår, så vi började fiska där. Vi finkammade platsen men hade inga kontakter. Vi flyttade en bit söderut men samma resultat där. Ytterligare ett steg söderut började det hända grejer (straxt innan hade vinden ökat och det låg på fint), jag hade omedelbart en öring som hoppade utanför mig inom kastavstånd och straxt därefter så tappade jag en runt 1,5 kg, nästa satt desto bättre men det var en liten rackare som krokades av i vattnet och fick simma vidare för att växa till sig. Sedan lugnade det ner sig igen, jag hade dock ett par följen av näbbgädda. Vi avslutade där vi började och Niclas hade stöt och följe men det blev inte mer än så, men det var trevlig att komma ut och man får passa på nu innan det blir en alltför hög koncentration av näbbgäddor.

/Andreas och Niclas

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.