Lugnare på isen idag…

Hade nog lite för höga förhoppningar idag… Var framme som vanligt runt 9, och helt ensamma! Gick ut till vår hotspot och skickade ner balansarna. Fisk nappade i första hålet, kändes bra! Lasse bränner en stor efter cirka en halvtimme, för mig lugnar det ner sig. Händer inte mycket mer än att det är mycket små borrar som stöter på balansaren. Vi väljer att gå upp på land för att grilla istället och samtidigt byta plats. På vägen över ser vi rådjur på andra sidan fjärden. Ett av dem vänder mot oss och springer rakt mot oss minst 400m för att stanna på 60m. Då inser bocken att det är två människor istället för rådjur, och drar som ett skott tillbaka till de andra två. Det hade aldrig hänt om han haft vind av oss. Efter grillningen släpper det lite med fisk i nästan varje hål, största returen 850gr. Lasse bränner ytterligare en stor, jag har ett riktigt hugg som rycker spöt ur handen. Sen blir det heldött cirka 30-40min. Tappar en fin till efter det och har en retur på 950gram. Vi avslutar lite tidigare än vanligt för det har inte varit samma fart som föregående dagar. Det kom ut fyra fiskare till under dagen, undrar hur de hade det? Nu vilar vi oss i form inför helgen, tänker köra både lördag och söndag!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *