Kustfiskedag söndag 15/11

Vi har nu planerat in en kustfiskedag för medlemmar och blivande medlemmar. Vi samlas 9,00 vid Besikta i Borgholm. Vi samlas för grillning vid 12.30, på den vanliga platsen (norrsidan på Hornsudde). Skulle dock vindarna visa sig vara allt för hårda? Har vi söndagen den 22:e eller 29:e november som reservdag. Klubben bjuder på korv med bröd.

Var ute ett par timmar idag och fiskade av två platser på västra sidan. Inte ett liv på första stället men två kontakter på andra. Skulle haft en kortare fluga, kändes som de bara drog längst bak på tobisflugan.. Men vi hoppas på mer aktivitet till helgen!

Välkomna/Styrelsen

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kustfiskedag söndag 15/11

  1. Seppo skriver:

    Fanken oxå, jag som är nyopererad! Tror inte jag klarar av ens att bottenmeta eller att köra bil till helgen. Det är ju hur kul som helst med dessa träffar och som alltid blir det trivsamma historier vid korvgrillningen.
    Skitfiske önskar jag eder mina damer och herrar
    /Seppo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.