Kustfiskedagen

Idag träffades vi tre som skulle ut på kustfiskedag vid Besikta i Borgholm. Vi diskuterade lite val av platser och kom fram till att flugfiske var bara aktuellt på västra sidan idag med den sydostliga vinden. Jag åkte först och fixade allt till grillningen vid 12,30, de andra drog direkt till första stället. Niclas drar på en retur på andra kastet, det var den enda där som behagade att hugga. Själv hade jag kontakt på båda platserna jag fiskade av, men ingen som ville följa med. Niclas och Tobias byter ställe och här drar Tobias på en riktig raket! Regnbåge på 2kg, i kanon kondition och hela fenor. Hörde av Fredrik (fjulledraget) som fiskat längre norr över. De hade en fin lekfärgad runt 2,5kg i retur innan det var dags för hemfärd. Efter en timme med grillning och fiske historier, var det dags att fiska igen. Själv hade jag inte ett pet på flugan på de två stopp jag gjorde på väg söder ut. Tobias missade en på fluga innan det var dags för dem att avsluta dagen. Tack för en trevlig dag grabbar!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *