Kråkelund!

Vaknade tidigt denna lördagsmorgon. Ser på termometern att det är minus en grad. Knallar ner till hobbyrummet och kan inte låta bli att titta till pimpelskryllan. Saknar verkligen vinter med is. Förr året så missade jag vår årliga tur till Kråkelund med ett par dagar. Ja! isen där var fiskbar endast i några dagar. Det sägs att det ska bli kallare i slutet av februari men vi får väl se. Tar flugbindningsprylarna med mig upp för tanken är att jag, nioåringen och treåringen ska binda lite flugor denna lördag. Tror det blir sillaflugor av chipspåse. Varför inte gutta sig en smula samtidigt när man binder flugor?

Önska eder mina damer och herrar en finfin helg.

/Seppo

Saknar verkligen detta.
Och detta!
Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *