Känns som det börja släppa lite?

Blev lite sen idag men efter maten stack jag iväg. Solen höll på att försvinna när jag åkte ner till kusten. När jag kom fram låg det på fint med en svag västlig. Började med ett kast och repade ut mer lina innan nästa, ytterligare lite lina och i tredje kastet går det på en fin 3+. Några hopp senare krokar jag av den i vattnet, kritvit under buken och fina fenor men tyvärr lite för slank.

Det var det som hände för mig under denna timmen, men Christoffer ringde. Han hade med sig en fin matfisk hem, och ett par till på. En av dem var riktig fin som inte ville följa med hela vägen… Christoffer hade även fisk som hoppade runt sig, så de verkar vara på gång nu?

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *