Kustfiskedag söndag 22/4

Nu är det äntligen dags för vårens kustfiskedag för medlemmar och blivande medlemmar. Då vädrets makter inte tillåtet detta i mars känns det skönt att det äntligen vänt med varmare väder som följd. Vi samlas först vid besiktningen i Borgholm 9,00 för vidare transport norr över, och nästa samling vid Södviks konditori ca 9,30. Efter detta fritt att fiska fram till 13,00 då vi samlas för att grilla vid Hornsudden, den vanliga platsen på norrsidan. Klubben bjuder på korv sponsrat av Rosas handel! Havsöringen verkar nu ha vaknat till liv efter lite värme och sol, så söndagen känns lovande. Lasse och jag var ute i måndags kväll och hade bra fiske. Jag började med att tappa en +4 som klev av efter ca 6-7 hopp! Hade senare två returer och fyra som inte behagade att fastna ordentligt, kändes som de var lite petiga och drog bara lite längst bak i flugan. Men vi hoppas de är bättre i tagen till helgen? Välkomna / Styrelsen

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *