Kustfiskedagen

Vid nio var vi tre vid bilprovningen, jag körde vidare för att se om det var någon vid Södviks bageri. Det var tomt och jag åkte till Rosas för att hämta upp Peter samt korven till grillningen. Vi körde vidare till Hagskog och började fiska, efter en och halv timme var det dags att byta plats. Peter hade ett följe och jag eventuellt en dragning i flugan. Vid nästa ställe anslöt Åke, men inte fiskeklädd utan han ville mest kolla in fiskegrejer och lyssna vad som hänt. För min del var det dags att starta grillen medans de andra fiskade lite till. När vi samlades hade det varit lugnt även för Andreas och Seppo. Nu anslöt även Pelle Klippinge med ett rutinerat gäng havsöringsfiskare, de skulle börja fisket efter grillningen. Här är gänget som grillade.

Efter grillningen fiskade Seppo vidare på östra sidan, Pelles gäng gjorde detsamma. Själv fick jag dra mig hemåt, men kunde inte låta bli ett snabbt stopp på 20min. Inte ett liv där heller, och det var samma för resten fiskarna. Även de som åkte ut på kvällen hade det trögt på norra, vet inte vad som hände? Lördagen som var kanon över hela ön med 4 över 3 kg plus ett stort antal mindre, samt hugg och följen.. Vi tar nya tag, för snart är de riktigt stora inne! Ny kustfiskedag planeras för november, denna skulle varit tidigare men vädrets makter var emot oss i mars i år.

Skitfiske, så ses vi på kusten!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *