Laxfiskefeber!!!

I skrivande stund så sitter jag med hyfsad feber kring 39 grader.Där rök mitt planerade abborrfiske kan jag säga. Det var ca sju år senast jag var sjuk så nu får man bekänna färg mina damer och herrar. Det obegripliga i kråksången är att jag fått ett enormt  sug i att fiska efter lax detta året. Varför vet jag inte utan det bara är så. Kanske beror det på att jag har arbetskamrater som är laxfiskare eller är det naturens gång som säger att nu är det dags igen. Vad vet vet jag!. Hur som haver så ser min plan ut på detta viset. April månad laxfiske i Lagan, men även Fliseryd. Har ringt som en tok och försökt att boka kontakter kring dessa vatten. Lyckats ganska så bra faktiskt. Hur ser min redskapsplan ut då? Tja ungefär på detta viset enligt nedan:

Från vänster Daiwa 175, JW Yong and Sons Ldt , plus ett stycken Salmonfly CD 9/12 och 5/9 rulle. Så nöjd ned dessa rullar måste jag säga. 9/12 kör jag på mitt tvåhandsspö och 5/9 kör jag på mitt klass åtta spö som är en Silverwing HMGV-CV #8. Mitt tvåhandsspö är jag inte så nöjd med som är ett Boronspö Blackmaster #10-#11. Spöt vill inte riktigt jobba som jag vill ibland. Nåja det är vad jag har till förfogande in i skrivande stund. Kommer att uppdatera en del i år. Så nog har man bokstavligen laxfiskefeber..

Min arsenal!

Det gäller att hitta rätt fluga så att laxen biter. Totalt en helt annan femma.

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.