MAGISKT

Efter att varit i en formsvacka under en längre tid känns det som att det börjar vända. Tog upp en gammal tradition att göra något vettigt på första maj genom ett tidigt morgonfiske. Brukar ge utdelning så och denna gång. Ett följe, en retur och en till stekpannan blev mitt resultat, Niclas fick för en gång skull ståta med namnet genom en tappad. I rejäl morgonfrost och tjock dimma gick färden till östra sidan. Väl framme passerade vi sjökanten med tusentals gäss som skymtade i dimman, en timme senare lyfte flocken med ett ljud värdigt ett SAS-plan. Med solen som riktning vadade vi ut mot skäret men missbedömde riktningen lite till följd att två filtsulor blev offer för den gyttjiga botten. Skulle få testa Niclas egenbundna risbuske ( tror att det var namnet Magnus K gav den). Efter några minuter hade jag första virveln i det blanka vattnet, bytte snabbt till en lite Umöborste vilket resulterade i en retur. Samtidigt brände Niclas en lite finare fisk. Halvtimmen senare klev en 54:a på som fick följa med hem.  Vi avslutade för andra göromål vid halvtiotiden enligt planen, samtidigt som vinden ökade på och en kall dimma svepte in.

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på MAGISKT

  1. Seppo skriver:

    Fanken va härligt! Som Bengt Öste skulle ha sagt – Måste tidig morgon och sen kväll vid denna tid. He, he!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.