Mellanspel under flätandet!

Börjar kännas en smula svettigt när jag läser att Niclas börjar vara på “G” gällande sjöörretfisket här på ön. Han har drillat lite här och där medans en annan har haft “nöjet “att pula med något helt annat. (vilket inte förvånar mig). Tur att man knaprar hjärtmedicin för hade jag inte gjort det så vete fanken hur det hade slutat när jag läst Niclas intressanta rapporter. Som du redan vet så försöker jag sy ihop en “mindre” fiskekorg i rotting till mig och Aveline men nu har jag ändrat mina planer så att denna korg kommer att vara blandad, dvs i rotting och näver. Nu måste jag vänta några dagar så under väntetiden så har jag ett mellanspel med min “gamla” fiskekorg som jag har behandlat alla skinndelar med skinnbalsam. Första gången på 35år. ja du läste rätt på hela 35år faktiskt. Mången fjällöring, Harr och röding samt en och annan båge har passerat denna korg så visst fanken är denna korg värd att vårdas. Eller hur?

Mina damer och herrar! Önskar er alla en trivsam helg.

/Seppo

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.