Äntligen lite fiske!

Efter att ha jobbat klart innan 14 idag var det dags att blöta flugan. Första platsen rullade det in fint från sydväst, och en tung mulen dag. Fiskade av ett hundratal meter, och en kontakt. Den öringen måste varit apportör i ett tidigare liv? För innan jag hunnit med låg flugan snyggt bredvid mig på ca 1m. Nästa stopp blev bara ner och upp till bilen igen, stormen hade tagit all blåstång. Tredje platsen hade jag en retur på ca 7-8hg, precis inne vid strandstenarna. Sista stoppet var en repris på det andra, ingen blåstång kvar.. Men nya tag väntar! Imorgon blir det inventering och räkning av lekplatser i Åbybäcken.

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.