Fläta Rottingkorg!

Sneglade på ett par rullgardiner i rotting som har sett sina bästa dagar. Va fanken! man kan ju göra ett par mindre smidiga fiskekorgar av dom istället tänkte jag i mitt stilla sinne. Bara att googla på en stund och nu så sitter jag med projektet “fläta rottingkorg” för framtida strömmingsflugfiske. Den första korgen ska jag ha själv och den andra ska Aveline få göra. Som modell så har jag en 1,5 liters SIA-glass låda i plast eller vad nu denna behållare heter. Tror att storleken på korgen kommer att rymma trettiotalet strömmingar. Just nu har jag gjort en formplatta av en gammal skärbräda som är borrad med en massa 2,5mm hål som jag ska trä rottingen igenom. Det är första gången jag gör något liknande så det här kommer att bli lite småspännande. Den som har lust kan följa mig under hela processen på den här sidan.

Fortsättning följer mina damer och herrar.

/Seppo

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.