Dag fyra Frösslunda.

Idag möttes Niclas, Andreas, Andreas FFM och Roberth vid trafikplatsen för att gör lite nytta i bäcken, vi skulle varit en man till men han kanske körde vilse? Lördagsgänget hade gjort ett bra jobb och det som återstod för söndagsgänget var att göra färdigt en påbörjad plats samt anlägga 5 nya. Arbetet flöt på bra och vi hann det vi skulle plus en bonusbädd. Dagen bjöd på en del regn så samtliga arbetare avslutade dagen dyngsura, till och med maskinföraren fick smaka på en ordentlig regnskur till slut. Roberth fick på slutet assistans av sonen som var imponerad över att pappa körde baklastare, återväxten för fiskevårdare är säkrad!

Nästa söndag lägger vi sista handen vid Frösslunda-bäcken för den här gången.

FullSizeRender FullSizeRender[1] FullSizeRender[2]

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.