Frösslunda grusning dag 3

Idag stod Peter, Hans-Åke, Roberth och Lasse på startlinjen. Jag kom 2,5 tim efter när starten gått, med barnen och min mor (på besök från storstan). Hjullastare stod till vår hjälp idag. Lasse lyckades hitta ytterligare tre bonusgropar, utöver alla de som kvarstår, “lika bra när vi ändå lagt pall och spänger”. – Klart man ställer upp! Himlen öppnade sig
kl. 12.51. Jag lämnade wo efter en timme i ösregn. Dagens hjältar fortsatte med bestämda blöta anleten. Cirka 7 ton grus, 12 kbm grus, hamnade på fem platser med exakt precision i Ölands pärla, Frösslundabäcken. Manegen är på denna sträcka krattad för höstens prickiga skönheter. Ett par långbensgrodor gjorde oss sällskap i den välbehövliga svalkan från himlen. Arbetet fortsätter imorgon söndag!

20150905_12071520150905_122907 20150905_121058

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.