Stora kontraster…

Från att ha suttit på isen igår gjorde jag idag ett försök på öringen efter jobbet. Hade lite mer än en timme till solnedgång , och valde ett säkert ställe. Men det visade sig inte så säkert.. Men jag var inte först idag , spåren i snön visade att två varit före mig. Gjorde ett försök till solnedgången utan något resultat alls. Tog ett snabbt stopp till på ett ställe där det inte fiskas hårt, det var heller inga spår i snön när jag kom fram. 🙂
Öland
Tog inte lång tid innan jag kände första dragningen och när den andra kom satt den. Det var en fin vild på ca 1.5kg som fick simma vidare, det var ingen dirkt fart på öringen i det kalla vattnet. Fiskade mig vidare och månen kom fram genom molnen. Efter ca 20min drog det till rejält i andra ändan , det dunkade dovt och gott i grejerna! Men den klev av och jag drog några väl valda ord… Körde på en stund till i månskenet , men utan resultat. Öringen var långt in , jag fiskade mellan ca20-40cm.
Öland

Får passa på att önska alla ett riktigt GOTT NYTT FISKEÅR!!!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Stora kontraster…

  1. Seppo L skriver:

    Såg prognosen! På fredag eftermiddag SVvindar med 25/s i byarna. Hmmm det blir nog något gott att dricka och lite flugbindning. Fanken oxå!

  2. Seppo L skriver:

    Häftigt Niclas! Då vet i alla fall jag vad jag ska göra på fredag kväll.
    God fortsättning på året..

    Ps Härlig månskensbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *