Vem blir 100:e medlemmen ?

Summerade antalet medlemmar som nu passerat 90 strecket. Märker ett fortsatt intresse för klubben och vår verksamhet. Det sporrar oss ytterligare att fortsätta arbeta med bl a praktisk fiskevård och ett sundare sätt att se på fisk och fiske.

Men än har vi långt kvar till vårt mål FISKEPARADIS ÖLAND. Som klubbmedlem kan du vara med och påverka genom att föra fram vårt budskap. T ex att inte köpa fisk av personer som inte är yrkesfiskare, att försöka påverka de personer som inte förstår hur förödande det är att rikta sitt fiske mot leköringen. Eller bevaka din bäck i grannskapet gentemot det olagliga fisket som kör igång den här årstiden på fisk som ska föröka sig och är en urusel matfisk. Man kan inte luta sig emot att det ” är tradition i bygden “, en tradition som är från tiden då folk hade det knapert i hushållskassan.

/Lasse

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vem blir 100:e medlemmen ?

  1. Björn Harnebrandt skriver:

    Bra skrivet Lasse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.