Lindström rapporterar

Var en tur idag och fick i alla fall motionera en öring.
Kollade till Hallnäs på morgonen, men det var lite väl mycket sjö.
Blev det vanliga “säkra” kortet, Jordhamn norra, och efter 20 minuters fiske så gick det på en som strök pallkanten. Runt 40 cm, och tog en omöborsten på 20mm. Sedan blev det inget mer. Fiskade av Grönvik, mellan stugorna. Ginklart vatten och lite rörelse. Sedan blev det en snabb tur till Egby i förhoppningarna att det hade mojnat lite, men det var sjö så det räckte. 70-100 cm vågor och 5-7 m/s. Blev att testa på det grunda bland stenarna, men det blev inget. Sedan var det bara till att packa ihop och bege sig hemåt.

Peter L

Öland

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.