Ett bra dagsverke i Pelnabro

Dagens laguppställning bestod av Lasse, Stickan, Roberth, Daniel, Michael med två hantlangare mod mindre samt inlånad från Sportfiskarna Olof Engstedt. Både humöret och vädret sken i kapp, kanske bidrog det till att tidsplanen höll. Ca 25 ton natursingel fördelat på ca 15 platser på sträckan mellan V925 och Dockmossen avklarades. Ett stort tack till Tobias K i Bettorp för lånet av lastmaskin, när väl handlaget infann sig så blev det ett effektivt redskap. Vissa platser gick det att tippa direkt på bäckfåran, en del öste vi för hand. Lite strul med punkterad skottkärra och glömd bitsask fixades med hjälp av Tobias. I morgon blir det nya tag med lite större styrka, vi är även lovad assistans från Runsten med traktor och vagn. Förhoppningsvis blir vi klara även med den nedre sträckan, 26 platser väntar, OBS!!! Glöm ej att ta med vatten eller annat drickbart.

Samling 100 m söder om bäcken kl 08,00

Tomt-nu ligger gruset på rätt plats, dags att hugga in på nästa hög

SAMSUNGNy skottkärra mod större

SAMSUNG

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.