Då var de 50 i bäcken..

Det var samling som vanligt vid 8.00 , söder om Pelnabrobäcken. Idag var det de sista 26 platserna ner mot östersjön som skulle avslutas. Vi gick igång med en riktigt bra fart på grusandet, men lastmaskinen och traktorn med släp underlättade lite med. Det hade inte gått så många timmar innan Lasse (maskinförare) säger att vi inte har mycket grus kvar. Innan 13.00 var allt (25ton) i bäcken , men tyvärr var det 7 platser kvar som saknade grus. Nu är det bara att beställa en till laddning så vi blir helt klara innan havsöringen ska stiga. Vi återkommer vilken dag det blir , troligtvis 4 eller 5 oktober om inte det blivit för mycket vatten i bäcken? Ett stort tack till Alexander , Andreas , Anders , Daniel , Hasse , Hans-Åke , Lasse, Roberth och Stickan! Ett speciellt stort tack till Tobias i Bettorp som lånade ut lastmaskinen och Anders som tog med traktor och släp!
Fiskevård
Bra med en smed i laget när det går sönder saker.
Pelnabrobäcken
Innan vi fyller på med grus i de platserna vi gjort klara.
Fiskevård
Här avslutar Alexander och Roberth en plats.

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Då var de 50 i bäcken..

  1. Pelle Klippinge skriver:

    Beundransvärt jobb ni gör i ölandsbäckarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.