Idag lite omväxling med en gäddfabrik.

Mötte upp Olof Engstedt i Färjestaden , för gemensam resa till Grönhögen. Väl framme vid den blivande gäddfabriken i Parboäng var det bara att dra på gummistövlarna och dra igång. Gustav grävde upp och Olof och jag la ut platonmattor på 2x20m i diket , innan Gustav fyllde i igen. Det gick riktigt bra och vi hann nästan klart halva sträckan. Det blev lite svårare när vinden ökade på efter lunch , de var inte lätta att hålla fast när vinden fick tag i mattan. Imorgon torsdag kunde jag inte hjälpa till , men som tur var kände Lasse för att byta grus mot platonmatta! Tackar Olof för en trevlig och givande dag! Här kommer lite bilder från dagen.
Gäddfabrik
Gäddfabrik
Gäddfabrik

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.