FISKETILLSYN

Fick tid över och tog en titt vid Åbybäcken utöver våra vanliga tillsynsbesök. Observerade en parkerad bil i direkt anslutning till bäcken, mötte bilen några minuter senare. Jag pratade med föraren som inte kunde ge någon rimlig förklaring om sitt ärende. Tyvärr var jag för tillfället ensam så jag valde att inte agera vidare. Vid kontroll längs bäcken kunde konstateras färska stövelspår på en väl upptrampad stig. Vi får ofta tips och antydningar om tjuvfiske men hör av er, allt är av värde om vi ska få stopp på det enormt förödande fisket för havsöringsbeståndet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på FISKETILLSYN

  1. Andreas skriver:

    Informativa skyltar är tyvärr en bristvara på Öland, vi är tyvärr 2 U-kommuner på den fronten om man jämför med t.ex. Mönsterås kommun. Vi har påtalat problemet för LS men ännu inte fått något gehör, de hänvisar till att informationen finns på deras hemsida.

    • Fredrik Arnerby skriver:

      Det är dåligt av kommunen , men ni som arbetar med bäckarna är jag väldigt imponerade av! Hoppas att kunna hjälpa er till sommaren med något

  2. Fredrik Arnerby skriver:

    Sitter det skyltar uppe som tydligt informerar om att det är förbjudet att fiska? Ni borde ha möjlighet att låsa fast bilar typ som parkeringsvakter gör i New York om ni stöter på någon tjuvfiskare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *