FISKEVÅRD 2014

Efter ca 2 veckor med sammanställning av Anmälan Vattenverksamhet ligger buntarna klara. Idag var sista besöket hos en markägare för fullmakt till Pelnabrobäcken, samt sista fullmakten för Kleva/Resmo kanal damp ner i brevlådan avsänd i Skåne. 17 markägare har vi besökt på ön och fastlandet plus några före detta markägare, flera marker har fått generationsskiften.  Själv har jag koncentrerat mig på Pelnabro medans Johan A och Michael jobbat med Kleva/Resmo. Det blev en diger bunt ansökningar, kartor, fullmakter och intyg på naturgrus som kommer att landa på Länsstyrelsens skrivbord. Samt begäran om ersättning för Strömmen 2013 och bidragsansökan för 2014.

SAMSUNG

Tog en snabbtitt vid Pelnabrobäckens mynning några timmar innan Simone drog in när jag ändock besökte markägare.

SAMSUNG

SAMSUNG

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på FISKEVÅRD 2014

  1. Andreas skriver:

    Bra jobbat gubbar! Tur det finns folk i klubben som gillar pappersarbete :)…. Hyfsat lågvatten, men tror det har blivit bättre idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.