Silverbäcken

Tittade till Silverbäcken idag, jag gick från kyrkan ner till “plåtbron” och passade på att rensa kulverten på vägen ner. Det hade bildats en riktig bäverhydda och jag hade behövt en grep för att få det riktigt bra, men det blev bättre än innan iaf. Johan B har lovat att gå från “plåtbron” ner till mynningen i helgen för att kolla till den sträckan. Själv tänker jag återvända till kulverten när vi får mer vatten i bäcken, risken är stor att det täpper sig igen. Mer vatten är något som verkligen behövs då det är alldeles för dåligt flöde, håller tummarna för regn och högvatten i Östersjön.

//Andreas

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.