Havsöringen fanns kvar efter stormen.

Magnus från Gemla kom förbi för att se om det var några huggvilliga havsöringar i tagen? Han hämtade upp Johan B och drog upp på västra sidan. Dagens resultat blev en retur på drygt 1.5kg och en bommad på eftermiddagen för Magnus. Johan gick bom , men har nu uppdaterat sin flugask. Magnus hade fisken på Polenflugan 2.0,  han ska eventuellt till samma plats i morgon.  Johan ska istället kolla efter gäddor på östra sidan .

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Havsöringen fanns kvar efter stormen.

  1. Magnus karlsson skriver:

    Det gick bra idag oxå, en retur och ett påslag. Efter det satte jag PF 2.0 i en sten och magin var lite borta då Johan B fick köpa mina reservflugor! Jag hade dock ett par nya mönster som behövde testas så de gör mer nytta i Johans askar.
    Tack igen Öland, Johan och Solle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.