Strömmen!

Idag var besättningen följande: Johan A, Stickan, Lasse och jag. Johan och Stickan var i toppform och fixade minst 3 lekplatser, Lasse och jag fick en smakstart då vi färdigställde en plats från föregående helg samt fick en “bara plocka sten-plats” på vår lott, dock stötte vi på problem på vår tredje plats som visade sig vara ett riktigt “As”, mycket sten och grus som skulle upp….men tack vare vår utomordentliga fysik så fixade vi det till slut. Tack för idag gubbar, bra jobbat! Vi sparade några fina platser till Seppo och Niclas m.fl (?)  till morgondagen. Bilden nedan är ett bevis på att Kassören (för er som har tvivlat) inte bara är en jävel på papper, han är hyfsad på kroppsarbete också :).

2013-08-24_12.18.45

 

 

 

 

 

 

 

//Andreas

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.