Strömmen i helgen!

Nu till helgen är det dags för arbete i Strömmen igen. Vi kör både lördag och söndag, kan du inte båda dagarna så kanske du kan den ena eller bara några timmar, vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få, hör av er till Lasse karlssonsmek.borgholm@telia.com eller tel 070-5497050. Samling 0800 söder om Gärdslösa, för närmare vägbeskrivning kontakta Lasse. Besättningen hittills är för lördag, Andreas, Stickan, Lasse. För söndagen kommer Niclas, Seppo, Lasse. Men vi behöver fler frivilliga krafter för båda dagarna, alla är välkomna. Klubben kommer att anordna en fiskeresa till ett lite bättre ädelfiskvatten för de som deltar i fiskevårdsarbetet.         Helgen 31 aug/1 sept är det oklart om det blir något bäckarbete, vi funderar på en trollinghelg i samband med höstbålet.

//Styrelsen

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.