Till helgen gäller det!

Idag var Lasse och jag och rekade inför helgens fiskevårdsåtgärd, Åbybäcken etapp 3. Det har skett ägarbyte på olika skiften längs bäcken, och vissa förändringar har hänt. Vi hade turen att först springa på sonen till Anders som plöjde. Han berättade att Anders var söder om bäcken, så vi körde runt. Han hade fullt upp, men stannade till och vi framförde vårt ärende. Måste säga att vi har väldigt bra markägare, de ska hjälpa oss i veckan så vi kommer åt till helgen. Stannade sen till hos Gösta, som också varit mycket hjälpsam. Han kommer hjälpa till med en maskin, så vi kan skyffla direkt i bäcken. Vi har ju endast tillstånd att göra fiskevård under september månad, så boka upp kommande helg 19-20:e september. Vi behöver minst 6 man som kan skyffla ur de två olika maskinerna. Då kan en vila och sen hjälpas åt att bytas av per skopa.

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.