Klubbtävling “STORFISKEN”

Då har vi en ny ledare i vår klubbtävling “STORFISKEN”. Lasse Karlsson med en finfin havsöring på 3400g lägger sig i ledning. Spännande detta och jag väntar med spänning på när arter som Näbbgädda, Id eller rent av Strömming konkurrerar om förstaplatsen. Vi får väl se. Stort GRATTIS säger vi i alla fall till Lasse.

Som du redan säkert vet så är abborren och gäddan fredad tom till den sista maj men jag kan nämna att om du får en Id på 1320g så kommer den i ledning eller kanske rentav en strömming på 171gram så kniper du ledningen med den. Kom ihåg att nu börjar det bli goda fångstchanser på Id och strömming för att nämna några arter.

Aktuell ställning “STORFISKEN”

1:a Lasse Karlsson med en havsöring på 3400g

2:a Martin Johansson med en havsöring på 3200g

Skitfiske och en riktigt, riktigt Glad Påsk önskas på eder mina damer och herrar.

Tävlingsledningen/Seppo Lippo

Lasses fina ledningsfisk, en fet havsöring på finfina 3400g
Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *