Martin levererar

När det äntligen inte blåser storm och solen sticker fram så blir suget efter öring stort och när vännen Erik ringer frågar om vi ska fiska va man bara tvungen att dra ut. Testar på en lokal på östra sidan först men ser att vattnet är brunt med en massa skit så vi åker över till västra sidan. Hittar en fin sträcka med bra vattenfärg och där vågorna rullar in fint, redan efter 15 min sitter första öringen på som vägde 3,2 kg. Bara efter 20 min sitter det en fin öring för Erik med. Fiskar någon timme till innan vinden börjar öka igen, men vi hade 3 tappade under den tiden

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Martin levererar

  1. Dan Thuresson skriver:

    Omeborsten igen……..?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.