Havsöringträff 9-10 november!

Till helgen är det havsöringsträff här på Öland. Känns en smula trist att inte kunna vara med på grund av hälsoskäl. Tycker det är obegripligt roligt med dessa tävlingar. Träffa likasinnade havsöringsnördar år efter år. Dela erfarenheter, tips och trix. Oavsett väder och vind så står man där och nöter på med en djupt ingrodd magkänsla som säger att -Vid nästa kast så! Hur kul som helst och hur nördigt som helst. Vädret till helgen verkar bli en smula blött, speciellt på lördagen men som vi alla vet så vankas det storöringar strandnära när vädret är lite småruggigt. På med långkalsongerna bara och nöt på. Önskar alla tävlande denna helg ett riktigt skitfiske. Mitt heta tips till er tävlande är helt enkelt: Fiska strandnära. När du tycker det är grunt fiska grundare.

Jag känner mig riktigt privilegierad som havsöringsnörd.

Läs mer om denna tävling på http://www.havsoringoland.se

/ Seppo

Plötsligt så händer det! Med ett brett leende och raska steg går man till invägning. All trötthet är som bortblåst och man är världens lyckligaste.
Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *