Pilsnertricket!

Det har inte duggat tätt med fisketillfällen detta år men idag blev det läge. Jag dammade av spinn-spöt och åkte ner till hemmavattnet, har en sträcka som jag brukar fiska av som tar ca 2 timmar vilket är lagom nu när man börjar bli gammal :). fisket började med några mystiska stötar, men när man är ringrostig så är det svårt att avgöra om det är fisk eller tång…. första tanken var att det var de onämnbara avlånga som försökte käka upp draget, men de brukar ju visa sig förr eller senare men det gjorde de inte. Jag fiskade någon timme innan jag tog paus.

Valde alkoholfri, med tanke på risken att tappa bort grejer.

I första kasten efter paus tog det stopp i vevstoppet som så ofta, en pigg öring på 50 cm som jag valde att fria, 10 cm till så hade den fått följa med hem. Körde på ett tag till men vinden lade ner sig och det kändes inte lika hett. Hade kontakt med Jens A som var några kilometer norrut men han hade inte fått något och Cykel-Johan valde “soffan” så där blev det inte någon fisk heller…

Kände mig iakttagen……Kul med publik
Det här inlägget postades i Klubbnytt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.