RISVASEPROJEKT BORGHOLM

Idag lyfte Niclas och jag i fästena till de stationära vasarna i Borgholms hamn. Fem styck betongplattor med stolpar på en ca-vikt a 120 kg lyckades vi få i på några morgontimmar. Återstår att förbereda granar för sjösättning vilket inte är lika tungt jobb, men troligtvis krävs en hel del arbetstimmar. Lastning på inlånad arbetsflotte bogserad av plastekan var strategin, funkade ganska bra men lite tungstyrd. Plan finns att använda stolparna till fäste för fågelholkar, har någon tips eller vill hjälpa till tas det tacksamt emot.

På bilden Niclas agerande motvikt i badpojkspose, han hölls sig trots detta torr.
Det här inlägget postades i Klubbnytt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.