SPORTFISKEMÄSSA

I fredags besökte Niclas och jag Sportfiskemässan på Elmia för att gotta oss i utbudet samt eventuellt köpa lite nytt självförtroende. Även mer officiella uppgifter för klubben stod på agendan, både Älvräddarna, Havs & Vattenmyndigheten samt Gruff fick besök. I bilen hem summerade vi dagen ganska nöjda. Lite Gruffdrag till Havsöringcupen som Kjell sponsrade med fanns i bagaget bland några personliga fynd. Stort tack Kjell och Gruff!

Vi besökte HaV:s monter, tyvärr var inte Martin närvarande under dagen men vi fick ett bra samtal med en av hans kollegor i ämnet fiskevård/skydd. Ett av ämnena var de fredningsområden vid öringbäckarna som de efter fyra år verkar gå till handling med. Vi fick ett klart löfte att dessa SKA vara klara innan hösten, detta tog vi i hand på.

Älvräddarna med Christer och co fick ett besök där både Niclas och jag tecknade personliga medlemskap utöver klubbens. Vi passade även på att köpa varsin flytväst till mässpris vilket överskottet går till Älvräddarna. Då Christer kommer att besöka ön till sommaren och han var intresserad av våra öringbäckar så fick han en inbjudan till guidning.

Kjell på Gruff
Mästerkastare, något man aldrig blir men strävar mot.

Det här inlägget postades i Klubbnytt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.