Plötsligt händer det…

Fick ett meddelande från Ola L idag på förmiddagen, han var på ön och frågade efter tips på plats. Jag är ju i princip ofiskad denna höst, vilket jag också informerade om, men jag slängde iväg ett tips ändå…. en stund senare plingade det till och jag fick ett “tack för tipset” och en bild…. Efter jobbet åkte jag ner en sväng för att kolla fisken och prata lite skit, hann även dra ett par kast men det var inga fler hemma. Ola mätte sin fångst  till 82cm och jag vägde den till 6100 gram. Grattis Ola till en mycket grann öring, och tack för flugorna.

/Andreas

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Plötsligt händer det…

  1. Ola Lindberg skriver:

    Tack Pelle.

  2. Pelle klippinge skriver:

    Ah, ytterligare en ölandsöring till 5+ listan för fluga. Tack o stort grattis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.