ÅTERVÄXTEN TRYGGAD

I helgen bjöd Kalmar Sportfiskeklubb alla medlemmar med familj på gratis regnbågsfiske hos Tommy i Hultsby. Ett ypperligt tillfälle att skola in den yngre generationen sportfiskare, men även ett fint tillfälle att umgås. Verkade tyvärr som konkurransen var hårdare i år från andra aktiviteter, vilket gav mindre antal deltagare. Men vi som möttes upp runt dammarna trivdes i solskenet och fisken uppförde sig som avtalat, dvs nappvilligt och fajtlysten. På bilden barnbarnet som med stor beslutsamhet hanterar spöt, några år till för att slipa tekniken så har vi en ny sportfiskare. Barnbarnen fick även mata odlingsfisken i Tommys kassar vilket var uppskattat. Några pausar hanns med för att avnjuta korv och fika som klubben bjöd på.

Ett stort tack till Tommy och grabbarna i styrelsen vilka ställde upp.

Snart generationsskifte

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.