Grattis Rickard!

Drog på mig vadarna och packade in flugspöt i bilen direkt efter jobbet idag och begav mig till hemmavattnet för några timmars fiske….. relativt klart i vattnet och sydvästlig vind och lite regn…ingen fisk hemma och med läckande vadare kunde jag även konstatera att vattnet fortfarande är relativt kallt…

Nu till det roliga, min nya granne Rickard är mycket fiskeintresserad men har inte fiskat så mycket havsöring, och speciellt inte här på ön. Han har varit med mig ett par ggr de senaste veckorna …. och jag har lärt honom allt om hur man inte får fisk 🙂 . Han har även varit ute en del på egen hand och haft en del kontakter men ingen fast fisk. Idag lossnade det, när jag satte mig i bilen för att åka hemåt efter min bomtur fick jag ett sms från Rickard, inne i en vik hade han noterat rörelse i vattenytan, spännande, och ganska omgående landade han en öring på 3,1kg… en stund senare en till i samma kaliber 3+kg, vidare 2st ca 2-2.5kg. Rickard var mycket imponerad av styrkan hos de öländska havsöringarna. Metoden var spinn och Zazaa gjorde susen. Bara att lyfta på hatten.

3,1 kg havsöring som fick följa med hem till Rickards frys.

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Grattis Rickard!

  1. Klaus K skriver:

    Fantastiskt kul! Grattis!!
    /Klaus K

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.