Börjar trilla in lite rapporter..

Det började med att Lelle rapporterade 2 returer på östra sidan, och några timmar senare har Uffe G en fin på 2,7kg på västra. Själv satt jag i telefonkö och såg ut i det fina vädret. Kände att jag måste ut, även bara för några timmar innan det blir mörkt. Halv fyra började jag fiska av den första platsen som såg perfekt ut. Allt från vind, vågor och det perfekt grumliga vattnet, men inte ett liv. Byte och hann inte fiska länge innan jag gjorde ett klassiskt misstag och knäckte spöt. Jag hade inte varit uppmärksam på att det glidit isär… Upp till bilen och slängde in spöt och åkte till ett nytt ställe. Tyvärr inte ett liv där heller, och avslutade precis innan 18,00. Skönt att dagarna blir längre och snart byter vi till sommartid, och kan då fiska efter jobbet! Ändå en fantastisk eftermiddag/kväll med +10grader och sol(i början i alla fall). Grattis Uffe!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.