Lim-ögon!

Sitter med en påbörjad fiskekorg i rotting/näver men tankarna bara far till flugbindning. Är väldigt sugen att binda något men känner mig hyfsat trött efter ganska så tuff arbetsdag. Från ingenstans så kom jag på att jag har en gammal limpistol i hobbyrummet så nu ska jag  minsann testa att göra lim-ögon. Sagt och gjort så plockade jag fram limpistolen, svart nagellack och en bit tunn zinkplåt. Zinkplåt är bra för att lim fäster inte hårt på den. Efter en stunds kladdande så konstaterar jag ganska snart att bättre glasögon och bättre ljus behövs och kanske även byta till nyare lim. Denna har jag inte använt på minst tio år. Lim åldras väl oxå?

Här en bild på första testet. Gick sådär men jag ger mig inte.

 

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.