Gravad sjöörret!

Har semester denna vecka och då brukar det vara vedertaget att man vilar. Inte i mitt fall i alla fall för igår var jag med Landan Bowman som är med vår Alma och hälsar på oss från Kanada 0ch provade på med lite sjöörretfiske här på ön. Återkommer med en rapport gällande vår fisketur. Idag hade jag häcken full med fotografering gällande en tidning som är intresserad av fiske och biotopvård. Det visade sig att fotografen var en inbiten gäddflugfiskare varför denna session tog mer tid en vanligt. Mycket trivsamt måste jag säga. Slutligen på kvällskvisten hann jag med i alla fall att putsa till en “liten” sjöörret för gravning som vi ska inmundiga på Julafton. Kadavret grillade frugan och det smakade utmärkt.

Puttsar till min sjööret före gravning.

Kadaver som frugan ugnsgrillade. Inte helt fel.

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.