In i dimman.

Idag tog Stickan och jag en böj till östra siin för att idka lite bäckspaning. Stickan hade ett julbord i färskt minne och var inte svår på en långpromenad, och långpromenad blev det…. ju längre vi gick desto starkare blev doften av prinskorv och OP 🙂 Två bäckar blev spanade och med ett positivt resultat, sex gropar i den ena och tre i den andra (plus några osäkra) , roligt var att öringen provat en plats som de inte vågat prova tidigare i en av bäckarna, eller vågat är kanske fel ord, omständigheterna har förmodligen inte stämt förrän i år. Vi är fortfarande bara i början av december så förutsättningarna finns för ett riktigt bra lek-år i år, ska bli spännande att återvända om en vecka eller två och se hur det utvecklats.

Det ser ut att bli riktigt fint öring-väder imorgon, ut och däng ni som har möjlighet! Själv är jag låst hemmavid… men ser inte ut att bli katastrof-vinter på ett tag så jag ska nog ta mig ut vad det lider.

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.