HÖSTBÅL 27 augusti

ÖTSK står som medarrangör för höstbålet i Kårehamn. Tomas har öppet i restaurangen och troligtvis underhållning som brukligt. Undertecknad kommer att deltaga, medlemmar som önskar äta bör förhandboka bord.

Även hamnarna i Gräsgård, Grönhögen, Degerhamn, Färjestaden, Stora Rör, Sandvik, Böda och Byxelkrok tänder kasarna kl 20,30.

Höstbålet är en tradition från förr och då främst från Finland/Baltstaterna att hälsa hösten välkommen. Har på senare år fått en större betydelse som en manifestation och eftertanke om Östersjöns dåliga miljö. Ölands Vattenråd har tagit initiativet till återkomsten av traditionen på Öland som nu även spridits till fastlandet. Så vi uppmanar medlemmarna att deltaga som sportfisket representanter, fisken i Östersjön och för den delen även i våra vattendrag är fortfarande starkt hotad även om vi nu sett en uppgång för vissa arter.

SAMSUNG

En eldsjäl kan göra mycket, många kan göra underverk.

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.